Плочки за баня

Плочки за баня OXIA

Плочки за баня OXIA
  • Описание
  • Плочки за баня Oxia 20x50 см, серия на полската фабрика за плочки CERSANIT, стил и лукс за вашата баня.


    Основни плочки: Oxia Nero / Oxia Bianco / Oxia Brown

    Декор: Decor Oxia Silver / Decor Oxia Nero / Decor Oxia Gold / Decor Oxia Brown

    Фриз: Listelo Oxia Brown 

    Теракот: Oxia Bianco 

Плочки за баня OXIA