Плочки за баня

Плочки за баня LUGANO

Плочки за баня LUGANO
  • Описание
  • Плочки за баня Lugano 30x45 см, серия на испанската фабрика за плочки CERAMICA MYR, изчистени цветове съчетани с масивни цветни декори.


    Основни плочки: Lugano Rojo / Lugano Lila / Lugano Pistacho / Lugano Cobalto

    Декор: Lugano Rojo / Lugano Lila / Lugano Pistacho / Lugano Cobalto / Lugano Blanco / Lugano D-813 

    Фриз: Lugano Rojo / Lugano Lila / Lugano Pistacho / Lugano Cobalto 

    Теракот: Lugano Rojo / Lugano Lila / Lugano Pistacho / Lugano Cobalto / Lugano Blanco 

Плочки за баня LUGANO