Слънчево настроение в банята

    Искате вечно лято?! За съжаление, навън не винаги е топло, но защо да не пренесем топлото настроение вкъщи ?! Да! Пренесете слънцето в банята! Отлична идея, която ще освежи и най-мрачното настроение. Жълта баня? Жълтото е цветът, който безпогрешно вдига духа ни. Внасяйки жълто в помещението, Вие внасяте голяма доза позитивни емоции и свежест, от които всички се нуждаем през студените зимни дни! На Вашето внимание - нашата тайна за слънчево настроение през цялата година! Жълтият цвят изглежда удивителен навсякъде – щори, боя за стена, мебели за баня, а защо не и смесител за мивка в жълто!
    Плочките са най-забележимата част в банята. Те играят основна роля, диктувайки стила на помещението. Избирайки плочки в жълтата гама, Вие предвещавате топло настроение и приятни емоции. Може да акцентирате само с една от стените Ви, превръщайки я в слънцето през Декември. Ако пък обичате да рискувате, превърнете банята си във вечно летен сезон!
    Изберете приятни флорални декори, които ще разчупят още повече обстановката. Подчертайте цвета с нежни фризове.
    Съчетанието на жълтия цвят с други подобни е чудесна идея за ненатрапчивост. Жълтото успешно се комбинира с оранжево, розово и сиво. Бяло с жълто е класическа комбинация, която винаги би била актуална.
    Жълтото придава малко весело удоволствие на банята, независимо дали е пастелна сянка за по-небрежен външен вид или златен тон за сложен стил. Дайте на банята слънчев оттенък и почувствайте лятото вкъщи!