Свежите идеи в банята

  Всеки човек има своя сутрешен ритуал, без който е невъзможно да започне деня си добре и прекарва голяма част от времето си вкъщи – в банята! Поради тази причина е изключително важно да имате предвид някои точки, които влизат в планирането и създаването на банята.
  Едно от най-важните неща в банята са плочките!
  Решението при избора на идеалните плочки е важно и не винаги толкова лесно. Големи подови плочки или малка мозайка? Естествен камък или цветни керамични плочки? Възможностите са почти неограничени. Фабриките, които изработват фаянс и теракота предлагат изключително много варианти плочки, подходящи за всяка баня! Дали плочките ще акцентират с цветове или ще допълват цялостната визия на банята - решавате Вие!
  Свежите топли цветове плочки могат лесно да внесат настроение в банята! Съчетани с подходящите декори, плочките създават първичната класа, която бихте могли да засилите с аксесоарите за баня, мебели и интересна санитария!
  Плочките в размер XXL са тотален хит – класа и стил в едно! Изключително здрави и надеждни, този тип плочки осигуряват и максимална абсорбация на водата. Облицовайте цялостно Вашата баня с размер XXL плочки, за да превърнете помещението в луксозно и уютно кътче!
  Видовете плочки се предлагат във всякакви разновидности - циментов ефект, метален ефект, смолист ефект и класическите ефекти тип мрамор, почти идентични с истинските каменни блокове.
  Друга чудесна идея са мозайките в банята! Стъклокерамичните мозайки са един добър вариант за преобразяване на дизайна и стила на банята Ви. Голямото разнообразие на цветове и цветови комбинации в мозайките е голямо удобство за съчетаването им с останалите плочки в банята! Мозайките са перфектното решение за луксозен изглед на банята! Стъклокерамичната мозайка притежава отблясъците, които да придадат луксозна визия на помещението! Те успяват да задоволят и най-претенциозния вкус, благодарение на висококачествените материали, разнообразието от цветове и нюанси!
  Отдавайки такова внимание на Вашата баня, Вие ще допринесете не само за цялостната визия на дома си, но и за собственото си настроение!