Размерът на плочките има значение!

  Плочките са основата на една красива и функционална баня. Те трябва да бъдат подбирани разумно, съчетани с цялостния стил на Вашето помещение. В днешно време може да срещнете толкова видове плочки за баня в различни орнаменти и размери, които да задоволят и най-големите капризи.
  Започнете с ясна представа относно изборът Ви на плочки за баня – материал и размери, фаянсови плочки за баня или гранитогрес, стандартни или XXL размери, релефни или полирани – всичко това отдава значение на цялостната визия на помещението!
  Ние, обаче, искаме да Ви изведем от класическите граници на стандартните плочки за баня и да Ви обърнем вниманието към една нова и сама по себе си – уникална тенденция, все по-широко разпространяваща се, а именно – XXL размерите плочки! Това е сравнително нов тренд, представляващ огромни плочки, които по-правилно е да се наричат листа, защото са редуцирани като дебелина, но са в невиждани досега измерения.
  Те са в такива размери, за да могат да покриват по-голямо пространство в банята с едно нанасяне. Това намалява фугите в банята. Също така, този вид плочи за баня изобщо не са чупливи. Технологията за производство ги прави все по-здрави и надеждни, осигурявайки също максимална абсорбация на водата. Този тип плочки за баня могат да се адаптират към всеки стил в банята. Видимо добре биха изглеждали, ако се изберат и за цялостното облицоване в нея.
  Предлагат се всякакви типове плочки за баня, които да придават циментов ефект, метален ефект, смолист ефект, така че да подчертаят модерността и важността на формата. На мода са също така класическите ефекти тип мрамор, тъй като са почти идентични с истинските каменни блокове.
  Бъдете оригинални, бъдете креативни и преминете границите на стандартното с най-актуалните плочки за баня и превърнете помещението си в най-стилното място във Вашия дом!