Промяната идва от фризовете!

  Фризът - плочката, която променя изцяло изгледа на Вашата баня!
  Една малка хоризонтална ивица, често украсявана с абстрактна, флорална или фигурна композиция, която успешно се съчетава с останалите плочки или акцентира над тях! Често фризът може да бъде с релефни орнаменти или напълно гладка и лъскава повърхност.
  Още в далечното минало, фризовете са били част от интериора на много народи. Маите, например, често са използвали фризовете като поле за надписи и склуптурни изображения, свързани с религията и бита им.
  В Атина, пък, най-известният фриз е този на върха на външната стена на Партенона, считан за един от най-добрите представители на класическото изкуство.
  В наши дни, фризовете намират широко приложение в банята. Те са част от цялостната визия, заемайки важни позиции в обособяването характера на помещението. Фризът е чудесен вариант за акцентиране в банята. Съчетан с най-обикновените плочки, той успява да промени изцяло скучната и еднотипна външност.
  Разнообразието от фризове на пазара позволява на всеки да подбере най-доброто за себе си и своите идеи. Те могат да бъдат релефни, лъскави или матирани, според желанието на всеки един клиент.
  Ако желаете да акцентирате, то съветът ни е да изберете фризове с флорални или фигурни композиции, съчетани с ненатрапчиви цветове стенни и подови плочки.
  Ако Вашата идея е да постигнете един фин завършек на помещението, решението за Вас е гланцирани и семпли модели фриз, които седят изключително елегантно и стилно.
  Подредбата на фриза е също толкова важна, колкото и вида на самия модел. Компактните размери на плочките позволяват експерименти в банята. Така ще постигнете уникална визия с неповторимо излъчване, точно като във фантазиите Ви.
  Позволете си да бъдете различни и очаровани от крайните резултати, превръщайки дома си в най-уютното кътче на Земята!