Плочките в банята - арена на въображението за перфектен дизайн

  Банята е може би най-интимното място в дома, което обаче често е пренебрегвано, когато става дума за дизайн. С течение на времето, обаче, е доказано, че именно банята е отличната арена за изява на въображението, независимо дали е намесен професионалист или просто осъществяване идеите на собственика!
  Всяко едно обзавеждане започва от основния елемент, полагащ основите на перфектната баня – плочки за баня! Подбирайки правилните плочки за баня, съчетани с перфектния декор и подови плочки, предопределя дизайна на помещението!
  Ето защо ние смятаме, че от изключително значение е съчетаването на плочки за баня с цялостния стил на помещението!
  Ако търсите лукс и отличителност – масивните големи плочки за баня, в размери XXL, са перфектното решение. Превърнете помещението в най-стилното кътче в дома Ви с най-хитовите плочки на 21 век, като имате възможността да избирате сред плочки с циментен ефект, мраморен ефект, а защо не и смолист ефект, приближен до естествените мотиви в природата!
  Споменавайки природните мотиви, бързаме да Ви предложим предпочитаната дървесна облицовка за Вашата винтидж визия на банята! Най-подходящо за пода е да изберем гранитогрес, имитиращ дървесна текстура. Той е създаден от висококачествени материали, издръжливи на всякакви условия. Същевременно с това, чудесна идея за винтидж визията на банята са стенните плочки в синьо-зелени цветове, допълващи цялостния дизайн!
  Плочките полагат основите на Вашата баня и издават идеите Ви за дизайн. Ето защо изборът им е от такова значение както за помещението, така и за самия Вас и вкусът Ви!