Идеи за дизайн в банята

    Няколко идеи за дизайн на Вашата баня

     

     Класическа баня –  За класическа баня е подходящо стените да бъдат в мраморни плочки, а мебелите за баня да бъдат от камък и да си подхождат със стените и пода. Цветовете изберете по Ваш вкус, но задължителни елементи, които трябва да присъстват в класическата баня са мраморът и гранитът. Има и подходящи мазилки, които имитират естествен камък, като например венецианската мазилка. Класическият стил е подходящ за големите бани и характерни черти при тях са заоблените форми и извитите линии. 

    Кънтри баня –  При оформянето на кънтри стил или по – познат, като градски стил в банята се изполват естествени материали. Мебелите за баня предимно са плетени, като разбирасе са съобразени да издържат на висока влажност. Стените се облицоват предимно с дърво, обработено в червени или светло – кафяви цветове. Аксесоарите биват с ефект на протрита боя.  Старинните предмети и ретро стилът допринасят за всяка кънтри баня.

    Битова баня  – Битовата баня Ви позволята да импровизирате, тъй като има големи възможности за експериментиране в създаването ѝ. За облицоването ѝ се използват естествен камък и дърво, като най – характерно за този стил е, че излъчва уют, топлина и комфорт. Мебелите биват дървени, аранжирани със сухи цветя, съдове и предмети, характерни за битова обстановка.