Защо да изберете черните плочки за баня?

  Мистериозна и мрачна или романтична и стилна е черната баня?
  Много хора смятат, че тъмните цветове плочки за баня подтискат обстановката и създават мрачно настроени у самите тях. Но ние от tiles.bg имаме собствен поглед над нещата. Напротив! Смятаме, че тъмните цветове в банята, респективно при облицовъчните плочки за баня, придават една мистериозно романтична обстановка и ако всичко е умело съчетано, резултатите ще бъдат една класа по-високи!
  Физически погледнато черното е пълна липса, когато говорим за светлинни източници. Като цвят е противоположно на бялото и често представлява тъмното в контраст със светлината.
  Ние подкрепяме мисълта на основателя на френския институт – Жак Вено, който споделя, че цветът може да успокои или развълнува, да създаде хармония или хаос. Това значи, че подбран и съчетан правилно, черният цвят директно става олицетворение на увереност, стабилност и подреденост. Ето защо, банята в черни или пък тъмни цветове, може да бъде най-сполучливият Ви избор при обзавеждането на дома.
  Черните цветове могат да създадат романтична обстановка, колкото и нелепо да звучи. Ако добавите червени фризове или декори към черните плочки за баня, приглушена светлина и ароматни свещи – ето на това се казва покой за душата!
  Поддръжката на черният цвят изисква по-голямо внимание. Ако водата във района, в който живеете е с високо съдържание на хлор, то проблемът с белите капчици по черните плочки за баня ще бъде на преден план. Но нима това би Ви спряло, за да имате перфектната визия за Вашата баня?
  Излезте от стереотипите за класическата баня и рискувайте, за да постигнете най-висшата форма на стил и класа, съчетани в …банята Ви!