Гранитогрес в банята?

    Гранитогресът се превръща във все по-популярна, сред дизайнери и клиенти, алтернатива на традиционните облицовъчни плочи, изработен от естествени материали. Той е твърда, устойчива на всякакви температурни условия, надраскване и петна, плочка, както и на пряк контакт с водата. Гранитогресът се превърна в универсална настилка, с голямо разнообразие от цветове, дизайн, форми и размери, която се вписва навсякъде във Вашия дом, офис или градина.
    Необичайно, но гранитогресът намира приложение и в банята! Поради множеството качества, които притежава, този тип подова облицовка е подходяща за влажни помещения и такива с пряка водна струя.
    Гранитогресът може да бъде намерен в множество разцветки и размери, които допълнително улесняват избора Ви.
    А чували ли сте за калиброван гранитогрес? Той е прецизно изрязан от лазерни машини с точност до милиметър. Именно поради точността на размерите си, този вид гранитогрес може да бъде монтиран без фуги! Това улеснява всеки майстор и позволява поставянето на плочките да стане за отрицателно време. Придава красив завършек и интересна визия на Вашата баня.
    Заложете на сигурното, красивото и стилното. Превърнете банята си в най-любимото кътче за релаксиране след тежък работен ден. Насладете се на иновациите на новия век и се възползвайте максимално от тях!